Home / Geurverspreiders / Aroma verstuiver HABIT SD800 - geurverspreider met bereik tot 800 m3

201707141603418930
201710181347084597
201707141604014084
201707141603480961

Aroma verstuiver HABIT SD800

€499,- (excl. BTW)

 

Dankzij een capaciteit van 800 m3 is de HABIT SD800 aroma verstuiver de ideale geurverspreider voor banken, winkeliers, en kleinere hotellobbies. Dankzij het minimalistische ontwerp, de slanke gepoedercoate metalen behuizing werkt de Aroslim ook perfect in kantoorrecepties, fitness clubs en zelfs woningen.

Voordelen HABIT SD800 aroma verstuivers:

 • Stijlvol design: deze aroma verstuiver is een echte blikvanger

 • Aroma reservoir van 500ml zodat u zonder bijvullen langere tijd achter elkaar een geur kan verspreiden.

 • Efficiënte koude verdamping geurverspreiding

 • Instelbare geurintensiteit

 • Volledig programmeerbaar

 • Voorzien van geïtegreerde support ventilator voor de gelijkmatige verspreiding van geur door de ruimte

Advies of offerte op maat? Klik hieronder dan op 'offerte aanvragen' of bel ons op 0180 642 070. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!

OMSCHRIJVING

Aroma verstuiver HABIT SD800 | Geurverspreider met bereik tot 800 m3

Dankzij een capaciteit van 800m3 is de HABIT SD800 aroma verstuiver de ideale geurverspreider voor banken, winkeliers, en kleinere hotellobbies. Dankzij het minimalistische ontwerp, de slanke gepoerdercoate metalen behuizing en plug & play technologie werkt de HABIT SD800 aroma verstuiver ook perfect in kantoorrecepties, fitness clubs of zelfs woningen. De HABIT SD800 aroma verstuiver is een echte blikvanger en kiest u echt voor zijn design. Geen geurverspreider die u in een hoekje verbergt. 

 

De HABIT SD800 geurverspreider maakt gebruik van de gepatenteerde koude lucht verstuivingstechnologie, zodat de geur zowel efficiënt als in volledige compositie verspreid wordt. De HABIT SD800 aromaverstuiver geeft een hele nieuwe betekenis aan het woord “veelzijdigheid”.

 
Geurverspreiding middels Flat-line verneveling technologie

Aroma verstuiver met koude verdamping geurverspreiding

De HABIT SD800 aromaverstuiver maakt gebruik van een unieke, koude verdamping verstuivingstechnologie. Deze verstuiver technologie garandeert, in tegenstelling tot verdampings- of op gel gebaseerde technologieën, een constante geurintensiteit ongeacht de hoeveelheid geur die nog in het aroma reservoir zit. 

 

De gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie van de Aroslim aromaverstuiver zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit van elke geur gewaarborgd blijft tijdens het complete verstuivingsproces. In tegenstelling tot technologieën die gebruik maken van verwarming of verdamping van geuren zorgt koudelucht verstuiving  ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van de geur intact blijven en de integriteit en kwaliteit niet worden aangetast.

Lees meer over de koude verdamping geurverspreiding technologie >>

 

Aroma's HABIT SD800 aromaverstuivers

In de HABIT SD800 aroma verstuivers gebruikt u een etherische olie of een aroma olie. Wij bieden een grote keuze aan aroma's die u in deze aroma verstuiver kunt gebruiken. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij de juiste geur. Onder aroma's vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke geur of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

U kunt ook een eigen signature geur laten ontwikkelen. Onze geurspecialisten gaan dan samen met u om tafel om een geur te ontwikkelen die past bij uw merk of uw product. Met een eigen geur kiest u voor maximale herkenbaarheid! Wij vertellen u er graag meer over.

 

Wellicht heeft u zelf al een geur en wilt u alleen een aroma verstuiver. Let dan wel op dat het gebruik van een eigen geur in één van onze aromaverstuivers altijd op eigen risico is. Van onze eigen aroma's kunnen we garanderen dat deze geschikt zijn voor gebruik in onze aroma verstuivers, maar andere geuren kunnen mogelijk een andere viscositeit hebben. Dit maakt verstuiving van de geur moeilijker met mogelijke verstopping van het geursysteem tot gevolg. 

Bekijk onze aroma's >>

 

Specificaties HABIT SD800 aromaverstuiver

 • Afmetingen (BxHxD): 32,5 x 30 x 9,5cm

 • Aroma verstuiver gewicht: 5 kg

 • Aansluiting: 100-240V 50/60Hz

 • Opgenomen vermogen: 10W

 • Materiaal: Gepoedercoat metaal

 • Kleur: wit

 • Geurcartridge: 1 x 500ml

 • Bereik aromaverstuiver: tot 800 m3

 • Volledig programmeerbaar

 • Extra geïntegreerde ventilator zorgt snelle geurverspreiding door de ruimte

 • Tevens geschikt voor wandmontage

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Onze andere aroma verstuivers