Home / Aroma's voor professionele geurverspreiders / Signature geur: ontwikkel uw eigen geur

Signature geur: een eigen geur op maat

Wilt u geurmarketing nog een stap verder nemen? Laat dan uw eigen signatuur geur ontwikkelen. Om u nog verder te onderscheiden van de concurrentie kunnen onze professionele parfumisten uw eigen geur creëren. Speciaal ontwikkeld voor uw merk en exclusief door u te gebruiken. Dat werkt nog eens onderscheidend.

Signature geur voor ketens in retail en hotellerie

Grote kledingmerken als Abercrombie & Fitch en Scotch & Soda zijn u al voor gegaan met het ontwikkelen van een eigen geur. Geurmarketing is daar onderdeel geworden van hun identiteit. Vaak voordat u de winkels ziet, ruikt u ze al. Hun signature geur biedt hen maximale herkenbaarheid binnen hun doelgroep!

 

Ook voor hotels biedt een eigen signature geur veel voordelen. Klanten die uw hotel bezoeken waar ook ter wereld, ruiken dezelfde geur en voelen zich direct thuis. Hoewel een signature geur vaak vooral gekozen wordt door grote ketens van hotels of winkels, kan het natuurlijk ook in andere branches toegepast worden en ook op kleinere schaal! 

  • 100% Exclusieve identiteit

  • Speciaal ontworpen voor u

 

Hoe werkt het ontwikkelen van uw eigen geur?

Tijdens de ontwikkeling van een signatuurgeur werken wij nauw samen met uw marketing en brandingexperts. Hierbij wordt gekeken naar de te begeuren ruimte, gewenste geursystemen, gewenste sfeer, klantenprofiel en de gewenste uitkomsten van het begeuren. Op basis van deze gegevens worden een aantal monsters ontwikkeld waar u een keus uit kan maken. Daarna wordt de geur in productie genomen in de door u gewenste hoeveelheid (met in de meeste gevallen een minimum van 1 liter aroma olie). Nadat de signatuurgeur is gekozen ontvangt u een certificaat en desgewenst het exclusieve recht de geur te gebruiken.

 

De doorlooptijd van een dergelijk ontwikkeltraject kan sterk uiteen lopen, van een paar weken tot enkele maanden. Dit is vooral afhankelijk van uw wensen, het aantal specialisten dat ingeschakeld moet worden en het aantal ontwikkelrondes dat nodig is. Wij vertellen u er graag meer over.

Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde geurspecialisten. Onze geurspecialisten hebben onder andere signatuurgeuren ontwikkeld voor InterContinental Hotels Group, Langham hotels, Sofitel hotels en Hilton hotels.

Meer informatie over het ontwikkelen van een eigen signature geur?

Neem voor meer informatie contact met ons op. Als u een bestaande geur na wilt laten maken, zijn de ontwikkelkosten aanzienlijker lager dan als u een eigen merkgeur wilt laten ontwikkelen. Wij bespreken graag uw wensen met u, zodat we samen kunnen bepalen wat voor u de beste aanpak is.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.