Home / Geurverspreiders / Geurdispenser HABIT SD300 - geurverspreider met bereik tot 300 m3

SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider
SD300 geurverspreider

Geurdispenser HABIT SD300

€199,- (excl. BTW)

 

De HABIT SD300 geurdispenser is met zijn instelbare geurintensiteit het ideale geursysteem voor thuis, uw praktijkruimte, winkel, kleinere lobby, spreekkamer et cetera. Bediening via Bluetooth of Wifi app.

Voordelen HABIT SD300 geurdispensers:

 • Compacte geurdispenser

 • Makkelijk te verplaatsen

 • Geschikt voor wandmontage, railmontage en staand

 • Volledig programmeerbaar

 • Bediening via gebruiksvriendelijke app op uw smartphone die verbinding maakt via Bluetooth of Wifi.

 • Efficiënte verdamping geurverspreiding

 • Instelbare geurintensiteit

Advies of offerte op maat? Klik hieronder dan op 'offerte aanvragen' of bel ons op 0180 642 070. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!

OMSCHRIJVING

Geurdispenser HABIT SD300 | Geurverspreider met bereik tot 300 m3

Het strakke ontwerp van de HABIT SD300 geurdispenser en de gladde textuur maken de HABIT SD350 tot een onmisbare en veelzijdige geurdispenser voor uw winkel, bedrijfsruimte, hotel lobby, spreekkamer et cetera. De HABIT SD300 is verkrijgbaar in een witte uitvoering en past moeiteloos in elk interieur.

 

Dankzij de efficiënte koude verdamping technologie en regelbare geurintensiteit is het met de HABIT SD300 geurdispenser kinderspel om ruimtes heerlijk te laten ruiken. De HABIT SD300 is voorzien van een geurreservoir met een capaciteit van 130ml. ​

 

Geurdispenser met koude verdamping geurverspreiding

De HABIT geurdispenser maakt gebruik van een unieke, koude verdamping verstuivingstechnologie. Deze technologie garandeert, in tegenstelling tot andere verdampings- of op gel gebaseerde technologieën, een constante geurintensiteit ongeacht de hoeveelheid geur die nog in de cartridge zit. 

 

De koudelucht verstuivingstechnologie van de HABIT SD300 geurdispenser zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit van elke geur gewaarborgd blijft tijdens het complete verstuivingsproces. In tegenstelling tot technologieën die gebruik maken van verwarming of verdamping van geuren zorgt koudelucht verstuiving ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van de geur intact blijven en de integriteit en kwaliteit niet worden aangetast.

Lees meer over de koude verdamping geurverspreiding technologie >>

Geurverspreiding middels Flat-line verneveling technologie
 

Aroma's HABIT geurdispenser

In de HABIT SD300 geurdispenser gebruikt u een etherische olie of een aroma olie. Wij bieden een grote keuze aan aroma's die u in deze geurdispenser kunt gebruiken. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij de juiste geur. Onder aroma's vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke geur of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

U kunt ook een eigen signature geur laten ontwikkelen. Onze geurspecialisten gaan dan samen met u om tafel om een geur te ontwikkelen die past bij uw merk of uw product. Met een eigen geur kiest u voor maximale herkenbaarheid! Wij vertellen u er graag meer over.

 

Wellicht heeft u zelf al een geur en wilt u alleen een geurdispenser. Let dan wel op dat het gebruik van een eigen geur in één van onze geurdispensers altijd op eigen risico is. Van onze eigen aroma's kunnen we garanderen dat deze geschikt zijn voor onze geurdispensers, maar andere geuren kunnen mogelijk een andere viscositeit hebben. Dit maakt verstuiving van de geur moeilijker met mogelijke verstopping van het systeem tot gevolg. 

Bekijk onze aroma's >>

 

Specificaties HABIT SD300 geurdispenser

 • Beschikbare kleuren: wit

 • Afmetingen (B x D x H): 101 x 127 x 261 mm

 • Geurdispenser gewicht: 0,6 kg

 • Opgenomen vermogen: 1,1W

 • Volledig programmeerbaar

 • Capaciteit aroma reservoir: 130 ml

 • Tevens geschikt voor wandmontage en railmontage

 • Bereik geurdispenser: 300 m3

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.