Home / Geurverspreiders / Koop geurmachines / Geurdispenser thuis

Geurdispenser voor thuis

Voor gebruik in huis en overal waar permanent mensen aanwezig zijn en worden blootgesteld aan een geuraroma adviseren wij gebruik te maken van zogenaamde "droge" systemen. Bij droge systemen wordt geen vloeibaar aroma tot nano deeltjes verdampt maar wordt geur langs speciale, met een puur geuraroma geïmpregneerde, geurkorrels geblazen waardoor de pure geur wordt verspreid zonder daarbij ultra fijnstof deeltjes te produceren. Deze geursystemen zijn daardoor minder belastend en laten geen geursporen achter in de neus, op uw kleding en meubilair. Droge systemen leveren wij voor professionele toepassingen in winkels (food en non-food), zorgcentra, cafe's, et cetera. Uitgebreide info treft u aan op www.slimmegeurmarketing.nl. Droge systemen voor thuis gebruik leveren wij in de vorm van onze MOODO geurverspreider en -mixer bestelbaar via deze link. Ook voor onze professionele droge systemen heeft de keuze uit een ruime selectie professionele aroma's. Naast het grotere bereik van de droge , zijn het vooral de aroma's die echt het verschil maken met de geurdispensers of 'luchtverfrissers' uit de supermarkt.

Geurdispenser thuis, geurdiffuser thuis, geur diffuser thuis

Kies de juiste geurdispenser

Met onze geurverspreider keuzehulp kunt u bepalen welke geurdispenser voor u het meest geschikt is. 

Liever persoonlijk advies over uw geur diffuser?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren welke geur diffuser en welk aroma voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies of voor een offerte op maat.

Zie ook: professionele geurmachines tot 1000m3, geurverspreiders ruimte vanaf 1000 m3inbouw geursystemen.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Klik hieronder op de verschillende "droge" geursystemen voor professioneel en thuis gebruik voor meer informatie

Liever persoonlijk advies over de geschikte geurdispenser?

Bekijk onze geurverspreider keuzehulp om te bepalen welke geurdiffuser voor u het beste is. Wilt u graag persoonlijk advies welke geurdispenser het meest geschikt is voor uw ruimte? Neem dan contact met ons op.