Home / Geurverspreiders / Geurmachine HABIT SD8000 - geur diffuser met bereik van 8000(!) m3

thumb_201710201828224806 (1)
HABIT SD8000 HVAC compressor
HABIT SD8000 HVAC scent cartridge 5000 ml
Geurmachine Ecoscent
Ecoscent geurmachine inbouw

(Inbouw) Geurmachine HABIT SD8000

€729,- (excl. BTW)

 

De HABIT SD8000 geurmachine met losse geur diffuser wordt aangesloten op een (bestaand) HVAC of airconditioning systeem en wordt gebruikt voor het begeuren van grote ruimten waar subtiele geurverspreiding nodig is. De HABIT SD8000 geurmachine heeft een bereik tot maar liefst 8000m3. 

Voordelen HABIT SD8000 geurmachine:

 • XL capaciteit tot 8000 m3(!)

 • Geurmachine in te bouwen achter wand, in kast etc. 

 • Groot aroma reservoir van 5000ml zodat u zonder bijvullen lange tijd achter elkaar uw geur kunt verspreiden.

 • Efficiënte koude verdamping geurverspreiding

 • Instelbare geurintensiteit

 • Ingebouwde timer voor eenvoudig programmeren

Advies of offerte op maat? Klik hieronder dan op 'offerte aanvragen' of bel ons op 0180 642 070. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!

OMSCHRIJVING

Geurmachine HABIT SD8000 met losse geur diffusers | Geurmachine met bereik tot 8000 m3

De praktische HABIT SD8000 geurmachine is ontworpen voor grotere ruimtes tot maar liefst 8000 m3. De HABIT SD8000 geurmachine bestaat uit een centrale regelunit met pomp (die u in een kast of aparte ruimte plaatst) en een losse geurdiffuser met 5000ml geurcontainer. De geurdiffuser sluit u aan op uw centrale ventilatiekanaal (HVAC) om zo vanuit één centrale geurmachine uw geur te verspreiden in één of meerdere grote ruimten. Wanneer aangesloten op uw centrale ventilatiekanaal is de HABIT SD8000 geurmachine wel tot 50% efficiënter (vergeleken met het direct in de lucht verstuiven).

 

Met keuze uit reservoirs van 450 ml of 2000 ml heeft u een grote capaciteit en hoeft u de aroma's slechts af en toe te wisselen. Dankzij de Ecoscent geurmachine kunnen grote ruimtes optimaal worden begeurd via het bestaande ventilatiesysteem. Ideaal voor geurverspreiding op locaties zoals casino’s, kantoren, sportscholen, vliegvelden en grote hotel lobbies.

 

Geurmachine met koude verdamping geurverspreiding

De Ecoscent geurmachine maakt gebruik van de koude verdamping  verstuivingstechnologie. Deze verstuiver technologie garandeert, in tegenstelling tot andere of op gel gebaseerde technologieën, een constante geurintensiteit ongeacht de hoeveelheid geur die nog in het aroma reservoir zit. 

 

De gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie van de HABIT geurmachines zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit van elke geur gewaarborgd blijft tijdens het complete verstuivingsproces. In tegenstelling tot technologieën die gebruik maken van verwarming of verdamping van geuren zorgt koudelucht verstuiving  ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van de geur intact blijven en de integriteit en kwaliteit niet worden aangetast.

Lees meer over de koude verdamping geurverspreiding technologie >>

Geurverspreiding middels Flat-line verneveling technologie
 

Aroma's HABIT geurmachines

In de HABIT geurmachines gebruikt u een etherische olie of een aroma olie. Wij bieden een grote keuze aan aroma's die u in deze geur diffusers kunt gebruiken. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij de juiste geur. Onder aroma's vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke geur of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

U kunt ook een eigen signature geur laten ontwikkelen. Onze geurspecialisten gaan dan samen met u om tafel om een geur te ontwikkelen die past bij uw merk of uw product. Met een eigen geur kiest u voor maximale herkenbaarheid! Wij vertellen u er graag meer over.

 

Wellicht heeft u zelf al een geur en wilt u alleen een geurdiffuser. Let dan wel op dat het gebruik van een eigen geur in één van onze geurmachines altijd op eigen risico is. Van onze eigen aroma's kunnen we garanderen dat deze geschikt zijn voor gebruik in onze geurmachines, maar andere geuren kunnen mogelijk een andere viscositeit hebben. Dit maakt verstuiving van de geur moeilijker met mogelijke verstopping van de geurmachine tot gevolg. 

Bekijk onze aroma's >>

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

 
 

Specificaties SD8000 geurmachine

 • Afmetingen: 300mm breed x 125mm hoog x 150mm diep

 • Gewicht geurmachine: 5,5 kg

 • Stroomaansluiting: 220-240V 50/60Hz, 100-120V 50/60Hz

 • Stroomverbruik: 240 V 50W, 120V 66W

 • Bereik geur diffuser: 500-1000 m3 per diffuser

 • Maximaal 6 geur diffusers per geurmachine

 • Regelbare geurintensiteit

 • Afsluitbaar

 • Materiaal: geanodiseerd aluminium

 • Kleur geurmachine: blauw

 • Kleur wand geurdiffusers: zilver

 • Geurcartridge: 450ml (wand diffuser) of 2000ml (drum diffuser)

 • Ingebouwde timer