Home / Geurverspreiders / Koop geurmachines - professionele geurverspreider

Koop geurmachines

Bij Aroma Solutions vindt u een geurmachine voor elke ruimte, elke branche en elk budget. Wij maken onderscheid tussen een tweetal begeuringstechnieken zijnde:

  • zogenaamde "droge" systemen die wij inzetten daar waar continu mensen zich in de geurzone bevinden

  • zogenaamde "natte" systemen waarbij wij een vloeibare geur (al dan niet etherisch) koud verdampen

 

Bekijk alle geurmachines op deze pagina of maak gebruik van onderstaande indeling van onze geurmachines:

"Droge" systemen: 

"Natte" systemen​​ op basis koude verdamping geurverspreiding

 

We kunnen ons voorstellen dat u eerst wilt ervaren hoe het werkt. U kunt een geurmachine dan ook eerst huren of leasen. 

Geurmachine met droge begeuring

Onze zogenaamde "droge" systemen maken gebruik van met een puur aroma geïmpregneerde geurkorrel waar lucht langs wordt geblazen. Voordeel van deze techniek is de er geen ultra fijnstof geurdeeltjes de ruimte in worden geblazen. Het zijn de gasvormige deeltjes die voor de pure geursensatie zorgen. Om deze reden adviseren wij deze systemen in te zetten daar waar mensen permanent aanwezig zijn om daar waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt. Deze technologie laat geen sporen achter op o.a. product, kleding of huid. Voor uitvoerige informatie over onze "droge" systemen gaat u naar slimmegeurmarketing.nl.

Geurmachine met koude verdamping geurverspreiding

Onze zogenaamde "natte" geurmachines maken gebruik van geurverspreiding middels koude verdamping lucht verstuiving. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige geurverspreiding en optimaal behoud van de kwaliteit van het aroma. Bij deze technologie worden nano deeltjes geuraroma de ruimte ingebracht. Deze nano deeltjes (ultra fijnstof) zijn meetbaar en laten sporen achter op o.a. product, huid en kleding en adviseren wij vooral in te zetten voor het begeuren van niet permanent bemande ruimten of zone begeuring van bemande ruimten en/of het begeuren van grote ruimten.

 

Hybride ontwerpen

Om uw locatie optimaal te begeuren laten wij ons graag uitnodigen een ontwerp te maken waarbij wij veelal een hybride oplossing aanbieden bestaande uit één of meerdere droge systemen en natte systemen uitgerust met dezelfde of verschillende geuren. Wenst u een voorstel op maat neem dan contact met ons op.

Liever advies welke geurmachine voor u het meest geschikt is?

Bekijk onze geurverspreider keuzehulp om te bepalen welke geurmachine voor u het beste is. Wilt u liever persoonlijk advies welke geurmachine het meest geschikt is voor uw ruimte? Door onze jarenlange ervaring met geurmarketing kunnen wij u goed adviseren welke geurmachine en welk aroma voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies of voor een geurmachine offerte op maat.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Klik hieronder op een geurmachine voor meer informatie

Liever persoonlijk advies over de geschikte geurmachine?

Bekijk onze geurverspreider keuzehulp om te bepalen welke geurverspreider voor u het beste is. Wilt u graag persoonlijk advies welk geursysteem het meest geschikt is voor uw ruimte? Neem dan contact met ons op.