Home / Geurmarketing toepassingen / Geurmarketing (auto) showroom, geurverspreiding (auto) showroom

Geurrmarketing showroom, geurverspreiding showroom

Geurverspreiding (auto) showroom: Voeg een vleugje luxe toe aan uw showroom en versterk uw merk

Of u nu een autodealer of autofabrikant bent, uw doel is om uw merk zo effectief mogelijk onder de aandacht te brengen en de relatie met uw klant te verstevigen. Hevige concurrentie dwingt dealers op zoek te gaan naar nieuwe marketingstrategieën zoals geurmarketing om de beleving van de klant te verbeteren. Het doel van geurmarketing is een sfeer te creëren in de showroom die het merk verder tot leven brengt. Dankzij geurmarketing raakt uw merk de gevoelens en emoties van de consument nog dieper. 

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

De ultieme verkoopervaring in het luxe autosegment draait om service, stijl en klasse. Geurmarketing biedt daarbij een nieuwe standaard op het gebied van klantenservice. Dankzij een ruim assortiment aan geurverspreiders en aroma's heeft Aroma Solutions voor elke situatie de ideale oplossing. 

Geurmarketing (auto) showroom

Geurmarketing in (auto) showrooms kan op verschillende manieren ingezet worden. U kunt in uw showroom kiezen voor een subtiele ambiance geur en zo een unieke ervaring bieden aan uw klanten. De geur sluit aan bij uw merk, van fris en modern tot klassiek en warm. Een frisse geur geeft bovendien een ruimtelijker gevoel, terwijl een warme geur een kille ruimte juist warmer en gezelliger kan doen voelen.

 

U kunt met geurmarketing ook geurzones creëren met een eigen sfeer per zone om zo onderscheid te maken in uw assortiment tussen de moderne en klassieke modellen. Tegenwoordig kiezen veel van onze klanten ervoor om een geurverspreider in te zetten bij de koffiecorner. Vaak zit deze midden in de showroom en verleidt u met de geur van koffie de klant om verder naar binnen door te lopen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen ze vervolgens rustig verder kijken. Dat geeft uw verkopers alle tijd om de klanten aan te spreken en tot een mooie deal te komen.

Ook voor kleinere autodealers of showrooms is geurmarketing met onze oplossingen heel bereikbaar. Wij vertellen u er graag meer over.

Voordelen van geurverspreiding in (auto) showrooms

Merkherkenning

Geurmarketing creëert een unieke en langdurige indruk onder klanten en voegt waarde toe aan uw merk.

Langer verblijf

Klanten die een plezierige geur ervaren voelen zich meer op het gemak waardoor de kans groter is dat ze langer blijven rondkijken.
 

Emotionele connectie

Reukzin is het meest fundamentele en directe zintuig, leidt tot een diepgaande emotionele reactie van klanten en kan stemmingen, het geheugen en emoties beïnvloeden.
 

Benieuwd wat geurmarketing voor uw (auto) showroom kan betekenen?

Wij adviseren u graag over de inzet van geur en geurmarketing in uw showroom. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.