Home / Toepassingen geurmarketing

Geurmarketing toepassingen: Geurbeleving in elke branche

Geur is een belangrijk onderdeel van uw marketingmix. Niet voor niets is er steeds meer aandacht voor geurmarketing. De toepassingen van geurverspreiders zijn eindeloos. Geuren kunnen de concentratie verbeteren, mensen kalmeren, koopgedrag stimuleren, nare geuren maskeren, herinneringen oproepen, merkbeleving creëren, agressie tegen gaan en ga zo maar door. 

Een geurverspreider met het juiste aroma in uw winkel kan de ervaring van uw klant verrijken en verkopen bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de geur van chocolade, de frisse lucht van net gewassen wasgoed, het aroma van versgemalen koffie, de heerlijke zoete geur van vanille of de geur van Cubaanse sigaren. U kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk.

Geurmachines zijn ook uitermate geschikt om vervelende luchtjes uit de lucht te verwijderen. Er zijn geuren die hardnekkig in de lucht blijven hangen, wat u ook probeert. Een bekend probleem  voor veel ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, maar sinds de invoer van het rookverbod bijvoorbeeld ook in de horeca. Geursystemen kunnen zelfs ingezet worden om agressie in openbare ruimten te voorkomen. 

Liever persoonlijk advies over de toepassing van geurmarketing in uw situatie?

Op onze site vindt u slechts een gedeelte van de mogelijke toepassingen van geurmarketing. Staat uw toepassing er niet bij of wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Toepassingen geurmarketing

De toepassingen van geurmarketing zijn eindeloos. Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden. Heeft u een andere toepassing van geurmarketing in gedachten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Geurmarketing in retail: Bloemen en citrusgeuren hebben een positief effect op de verblijfsduur en de uitgaven van consumenten

Geurmarketing retail winkel, geur verspreiden winkel

Zorg met geurmarketing in uw winkel voor een aangename ambiance zodat uw klanten rustig rond kijken. Lees meer over geurmarketing in winkels.

Geurmarketing retail food, geur verspreiden supermarkt

Zet geur in om de aandacht op een bepaald product te leggen. De juiste geur laat uw klanten watertanden. Lees meer over geurmarketing in de retail - food.

Geurmarketing showroom, geur auto showroom

Een koffiegeur bij de koffiehoek verleidt uw klanten om onder het genot van een kopje koffie rustig rond te kijken. Dat geeft uw verkoper alle tijd hen aan te spreken. Lees meer over geurmarketign in showrooms.

Geurmarketing in horeca en entertainment: creëer een unieke ambiance waar gasten graag terugkomen

Geurmarketing hotels, geurverspreiding hotel

Heet uw gasten welkom met een aangename geur. Lees meer over geurmarketing in hotels.

Geurmarketing horeca, geuroverlast horeca

Verspreid een aangename geur voor een unieke beleving en maskeer zweet- en andere geuren. Lees meer over geurmarketing in de horeca.

Geurmarketing restaurant, geur restaurant

Verspreid een aangename geur en scoor hoog op klantwaardering. Lees meer over geurmarketing in restaurants.

Musea, evenementen, kantoren en onderwijs: stimuleer concentratie en interactie met geur

Geurverspreiding musea, interactie stimuleren

Laat tentoonstellingen tot leven komen met onze speciale geuren. Lees meer over geurverspreiding in musea.

Geurverspreiding scholen, geur en concentratie, geurverspreiding onderwijs

Verbeter de concentratie op scholen en universiteiten of breng de geschiedenislessen tot leven met geuren van vroeger. Lees meer over de toepassing van geur in het onderwijs.

Geurmarketing winkel, geur winkel

Verbeter met geurverspreiding de productiviteit en concentratie en reduceer stress. Lees meer over geurverspreiding in kantoren.

Geuroverlast tegen gaan in zorg en sportcentra

Geurverspreiding zorg, geuroverlast verwijderen

Voorkom geuroverlast en creëer een aangename ambiance voor bewoners, bezoekers en personeel. Lees meer over geurverspreiding in de zorg.

Geurmarketing sportcentra, geuroverlast sportcentra verwijderen

Verspreid een frisse geur in sportruimte en kleedkamer en neutraliseer zweet en andere nare geuren. Lees meer over de toepassing van geur in sportcentra.

Geur in zakelijke dienstverlening

Geurmarketing zakelijke dienstverlening, geurverspreiding bank

Het verspreiden van de juiste geur laat wachttijden korter lijken en verhoogt klanttevredenheid. Lees meer over de toepassing van geur in zakelijke dienstverlening.

Liever persoonlijk advies over de toepassing van geurmarketing in uw situatie?

Bovenstaand overzicht van de toepassingen van geurmarketing is zeker niet volledig. Staat uw toepassing er niet bij of wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.