Home / Geuroverlast of stankoverlast voorkomen met professionele geurverspreiders, nare geuren verwijderen

Geuroverlast voorkomen met professionele geurverspreiders

Geuroverlast of stankoverlast is vaak een grote ergernis. U herkent dat vast. Een penetrante urinelucht in de zorg, een rioollucht in een winkel of de geur van zweet zodra je een voet over de drempel van de sportschool zet. Of de geur van vis in uw winkel van de visboer verderop..

 

Als u binnen komt en een nare geur komt u tegemoet dan zou u waarschijnlijk het liefst direct rechtsomkeert maken. Geuroverlast raakt de basis van geurmarketing. Onze reuk beschermt en waarschuwt ons. Als het ergens niet lekker ruikt, dan wil je het liefst zo snel mogelijk weg. Andersom is ook waar. Daar waar het lekker ruikt, blijf je graag langer. Geuroverlast aanpakken is cruciaal om een aangename omgeving te creëren voor bezoekers, klanten en personeel. 

Ondanks veelvuldig schoonmaken, kunnen penetrante geuren als urinelucht en zweet door blijven dringen. Een vieze geur geeft een slechte eerste indruk en geeft mensen ook het idee dat uw locatie niet schoon is. Gelukkig kunnen geurverspreiders ingezet worden om nare geuren te verwijderen en geuroverlast te voorkomen.

 

Geuroverlast? Zo zetten wij geurverspreiders in! Vanaf een paar euro per dag!

Normaal werken wij met geurzones en begeuren wij zelden de hele ruimte. Geurzones zorgen voor een geursensatie die zich steeds herhaalt en niet onbelangrijk, ook voor een veel lager aromaverbruik. Bij geuroverlast of stankoverlast is het belangrijk dat de hele ruimte waar geuroverlast is, voorzien wordt van geur. Het risico is dan dat kosten hoog oplopen.

 

Door gebruik te maken van geur met een hoge intensiteit, de juiste geursystemen, slimme plaatsing van de geurmachines en tijdblokken voor geurverspreiding zorgen wij voor een kosten efficiënte manier van geur verspreiden. Geurverspreiding is heel betaalbaar en vaak voordeliger dan veel mensen denken. De inzet van geur is al mogelijk vanaf een paar euro per dag! 

 

Neem voor advies op maat contact met ons op. Wij adviseren u graag! 

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Geur verwijderen: de toepassingen

Geuroverlast komt in vele vormen. De meest voorkomende toepassingen zetten we voor u op een rij: urinegeur verwijderen, zweetlucht verwijderen en rioollucht verwijderen.

 

Urinegeur verwijderen en geuroverlast voorkomen

Voor veel zorginstellingen een groot probleem: geuroverlast van urine. Een penetrante urinelucht die met schoonmaken alleen niet verwijderd kan worden. Een slecht visitekaartje voor uw locatie. Het wekt niet alleen de indruk dat het niet schoon is, maar ook dat patiënten en bewoners niet goed verzorgd worden. Voor bezoekers kan urinelucht en andere geuroverlast een reden zijn om weg te blijven. Voor patiënten of bewoners is het een bron van schaamte.  

Met een geurverspreider kunnen we ruimtes waar geuroverlast is, voorzien van een aangename, frisse geur. Afhankelijk van de situatie op locatie kunnen we geurverspreiders in de hal plaatsen, bij de entree of middels een inbouw geursysteem in één keer een hele vleugel van geur voorzien. Ook een geurapparaat bij een bewoner in de kamer is bij ons op een veilige manier mogelijk. Met een aangename, frisse geur creëert u een prettige omgeving voor patiënten, bewoners, medewerkers en bezoekers. Wij kiezen samen met u de juiste geursystemen uit en een goede, sterke geur die de urinelucht kan maskeren. Wij vertellen u er graag meer over!

Urinegeur zorgt ook op andere locaties voor stankoverlast. Openbare ruimtes als parkeergarages, liften en stations kiezen daarom ook steeds vaker voor de inzet van geurverspreiders om urinelucht te verwijderen of neutraliseren. Ook voor toiletruimtes hebben we duurzame oplossingen om geuroverlast te voorkomen.

Wij verzorgen voor diverse zorginstellingen en openbare gelegenheden inmiddels de inzet van geursystemen, waaronder Argos Zorggroep, Cordaan Amsterdam en Zorgpartners. 

Prinsenhof.jpg

Zweetlucht verwijderen

Een vieze zweetlucht in de sportschool doet je motivatie om te sporten geen goed. Apparaten raak je liever niet aan. Thuis kleed je je alvast om zodat je dat niet in de muffe kleedkamer hoeft te doen. De geur van zweet met uitgaan (vroeger nog gemaskeerd door rooklucht) is een grote afknapper. Zweetvoeten geur in de paskamers laat je nog wel 2 keer nadenken of je dat jurkje echt wel wilt passen... 

Een zweetgeur wekt direct de indruk dat het niet schoon is, hoe hard u ook uw best doet om het schoon te houden. Een frisse geur zorgt voor een hele andere perceptie bij uw klant. 

Wij verzorgen de geur voor diverse sportscholen en horeca gelegenheden, waaronder HappyBodies en Warren Sportinstituut.

 
sportschool 1.png
 

Rioollucht verwijderen

Funest voor elk bedrijf: een rioollucht in uw ruimte. Een rioollucht in een restaurant laat je eetlust als sneeuw voor de zon verdwijnen. In een winkel zorgt een vieze rioollucht ervoor dat je het liefst direct naar buiten vlucht. 

 

Soms is de oorzaak van een nare rioollucht niet direct te vinden of op te lossen. Wij hebben inmiddels meerdere ondernemers geholpen met een passende geur oplossing bij stankoverlast van het riool. De inzet van een professionele geurmachine biedt uitkomst om  ook deze nare rioolgeuren te verwijderen. 

Liever persoonlijk advies?

Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies op maat. 

cafe-768771_1280.jpg

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.