Home / Geurverspreiders / Koop geurmachines / Geursysteem Evenementlocaties - XXL capaciteit geursysteem

Geursysteem Eventscent voor beurzen en evenementlocaties - grote ruimten vanaf 1000 m2!

Met het unieke Eventscent™ geursysteem zijn wij in staat enorme ruimten snel en direct te begeuren. Door gebruik te maken van deze technologie zijn wij in staat gericht en zeer efficiënt ruimten te begeuren waarbij de geur direct wordt waargenomen. Met de Eventscent geurverspreider verzorgen wij de geurbeleving voor festivals, beurzen, dance feesten, theater voorstellingen, et cetera.​

Geursysteem Eventscent evenementlocaties - geursysteem dance festival
Geursysteem Eventscent evenementlocaties - geursysteem theater voorstelling

Toepassingen Eventscent geursysteem

Enkele toepassingen van het Eventscent geursysteem zijn:

  • het publiek tijdens een concert in de juiste stemming brengen

  • de juiste ambiance op een beursvloer creëren,

  • in theater of bioscoop op een bepaald moment in de voorstelling direct een geur verspreiden (of verspreid door de voorstelling verschillende geuren). De keuze in geuren is enorm, dus u kunt een geur kiezen die uw bezoeker helemaal op laat gaan in de tijd of setting van uw voorstelling.

  • geuroverlast tegen gaan in beurshallen in geval er meerdere evenementen tegelijkertijd plaats vinden in aangrenzende hallen

De speciaal ontwikkelde technologie van de Eventscent™ geursystemen stelt ons in staat een enorm hoog rendement uit de gebruikte aroma's te halen. Met andere woorden, waarbij wij met traditionele (op het ventilatiesysteem aangesloten) geur diffusers, per geurdiffuser een ruimte tot 1000 m3 kunnen begeuren, kunnen wij met het Eventscent geursysteem veel grotere oppervlakken begeuren. Met het Eventscent geursysteem verspreiden we de geur heel gericht en voorkomen we dat de loze ruimte boven de neus van de bezoekers wordt begeurd. 

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Geursysteem evenementlocaties Eventscent

Zie ook: professionele aroma verstuivers ruimte tot 800m3, geurverspreiders ruimte vanaf 1000 m3, inbouw geursystemen

Kies het juiste geursysteem

Met onze geurverspreider keuzehulp kunt u bepalen welk geursysteem voor u het meest geschikt is. 

Liever persoonlijk advies welk geursysteem voor u het meest geschikt is?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren welk geursysteem en welke geur voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies of voor een geurmarketing offerte op maat.

Klik hieronder op het Eventscent geursysteem voor meer informatie over dit unieke geursysteem

Liever persoonlijk advies over de geschikte geurverspreider?

Bekijk onze geurverspreider keuzehulp om te bepalen welk geursysteem voor u het beste is. Wilt u graag persoonlijk advies welke geurverspreider het meest geschikt is voor uw ruimte en toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.