Home / Geurverspreiders / Geursysteem Eventscent - geurmachine voor ruimten vanaf 1000 m2

Geursysteem Eventscent

Geursysteem Eventscent

Prijs op aanvraag

 

Het unieke Eventscent geursysteem is dé geurmachine voor evenementen en locaties met een totale oppervlakte van meer dan 1000 m2. Dankzij de krachtige ventilator wordt er met dit geursysteem een maximaal rendement uit elke geur gehaald.

Voordelen Eventscent geursysteem:

  • Zeer grote capaciteit met één enkel geursysteem

  • Gerichte instant begeuring: geur verspreiden direct op het moment dat u dat wilt

  • Mogelijk om meerdere geuren aan te sluiten

Advies of offerte op maat? Klik hierboven dan op 'offerte aanvragen' of bel ons op 0180 642 070. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!

OMSCHRIJVING

Geursysteem Eventscent | Geurmachine voor ruimten vanaf 1000 m2

Dankzij het unieke Eventscent geursysteem zijn wij in staat enorme oppervlakken snel en direct te begeuren. Het Eventscent geursysteem hebben wij speciaal ontwikkeld voor grote evenementlocaties, zoals beurshallen, concertgebouwen, bioscoop en theaters. We kregen regelmatig de vraag van theaters en andere evenementlocaties of er een geursysteem beschikbaar is die in één keer een geur in een grote ruimte kan brengen, het liefst op een bepaald moment in de voorstelling. Andere geursystemen zijn erop gemaakt om heel geleidelijk een aangename geur te verspreiden. Bij een grote ruimte duurt het dan enige tijd voordat de geur door de hele ruimte wordt waargenomen. De wens om de geur binnen enkele momenten in de hele zaal waar te nemen, vraagt om een geursysteem met een zeer krachtige ventilator die de geur de ruimte in 'blaast' maar wel heel gericht. Het Eventscent geursysteem maakt het mogelijk om accenten in een voorstelling of optreden te markeren met geur. U kunt meerdere geuren aansluiten en gedurende een voorstelling wisselen van geur. Met het Eventscent geursysteem tilt u de beleving van uw bezoekers naar een heel nieuw niveau!

 

Een ander punt wat geurverspreiding voor evenementlocaties een uitdaging maakt, is de grote hoogte van deze locaties. Geur stijgt op en met een traditioneel geursysteem verzamelt de geur zich hoog in de ruimte, ver boven de neus van de bezoekers. En dat is zonde van het aroma en daarmee verspilling van geld! U begeurt dan loze ruimte die u niets oplevert. Door de geur laag in te blazen met het Eventscent geursysteem kunnen we heel gericht en snel de geur verspreiden in een grote ruimte, daar waar u dat wilt, wanneer u dat wilt, met minimale verspilling. Ook als u geuroverlast heeft in uw hal of zaal is de Eventscent geurmachine daardoor heel geschikt. 

Door gebruik te maken van het Eventscent geursysteem zijn wij in staat gericht en zeer efficiënt ruimten te begeuren waarbij de geur direct wordt waargenomen. Met dit systeem is het mogelijk het publiek tijdens een concert in de juiste stemming te krijgen, de juiste ambiance op een beursvloer te creëren, een voorstelling in theater of bioscoop publiek te ondersteunen met geur, et cetera. Met de Eventscent geurmachine begeuren wij festivals, dance feesten, theaters, et cetera. Met het Eventscent geursysteem haalt u maximaal rendement uit elke druppel aroma!

Het Evenscent geursysteem kan zowel worden opgehangen als op een speaker stand worden geplaatst en heeft een variabele toerenregeling en geurintensiteit instelling. Voorzien van een geurmanifold zijn wij in staat verschillende geuren te verspreiden op het moment dat u dat wilt.

 
Geurverspreiding middels Flat-line verneveling technologie

Geursysteem met Flat-line geurverspreiding

Het Eventscent geursysteem maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde flat-line verstuivingstechnologie. Deze verstuiver technologie garandeert, in tegenstelling tot verdampings- of op gel gebaseerde technologieën, een constante geurintensiteit ongeacht de hoeveelheid geur die nog in het aroma reservoir zit. 

 

De gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie van de Eventscent geurverspreider zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit van elke geur gewaarborgd blijft tijdens het complete verstuivingsproces. In tegenstelling tot technologieën die gebruik maken van verwarming of verdamping van geuren zorgt koudelucht verstuiving  ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van de geur intact blijven en de integriteit en kwaliteit niet worden aangetast.

Lees meer over de flat-line geurverspreiding technologie >>

 

Aroma's Eventscent geursystemen

In de Eventscent geursystemen gebruikt u een etherische olie of een aroma olie. Wij bieden een grote keuze aan aroma's die u in deze geurmachine kunt gebruiken. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij de juiste geur. Onder aroma's vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke geur of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

U kunt ook een eigen signature geur laten ontwikkelen. Onze geurspecialisten gaan dan samen met u om tafel om een geur te ontwikkelen die past bij uw merk of uw product. Met een eigen geur kiest u voor maximale herkenbaarheid! Wij vertellen u er graag meer over.

 

Wellicht heeft u zelf al een geur en wilt u alleen een geursysteem. Let dan wel op dat het gebruik van een eigen geur in één van onze geursystemen altijd op eigen risico is. Van onze eigen aroma's kunnen we garanderen dat deze geschikt zijn voor gebruik in onze geurmachines, maar andere geuren kunnen mogelijk een andere viscositeit hebben. Dit maakt verstuiving van de geur moeilijker met mogelijke verstopping van de geurmachine tot gevolg. 

Bekijk onze aroma's >>

aroma olie, aroma, geur

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

 

Specificaties Eventscent geursysteem

  • Staand of hangend model

  • Mogelijk om meerdere geuren aan te sluiten

  • Geschikt voor ruimten vanaf 1000 m2

  • Sterke ventilator voor directe geurverspreiding en directe waarneming van de geur

  • Regelbare geurintensiteit

  • Variabele toerenregeling

Onze andere geurverspreiders