Home / Geurverspreiders / Geurverspreider HABIT SD2000 - geurmachine met bereik tot 2000 m3

HABIT SD2000 WIFI front view
HABIT SD2000 WIFI ventilated exhaust
HABIT SD200 WIFI open

Geurverspreider HABIT SD20000 WIFI

€419,- (excl. BTW)

 

De veelzijdige HABIT SD2000 WIFI geurverspreider met een bereik tot 2000 m3 biedt een professionele geuroplossing voor vrijwel elke locatie. De geurverspreider is zowel staand als hangend toe te passen en aan te sluiten op uw centrale ventilatiekanaal.

Voordelen HABIT SD2000 WIFI geurverspreider:

 • Veelzijdig: hangend, staand en als inbouw geurverspreider uit te voeren.

 • Groot aroma reservoir van 1000ml zodat u zonder bijvullen lange tijd achter elkaar uw geur kunt verspreiden.

 • Efficiënte koude verdamping geurverspreiding

 • Instelbare geurintensiteit

 • Ingebouwde timer voor eenvoudig programmeren

Advies of offerte op maat? Klik hieronder dan op 'offerte aanvragen' of bel ons op 0180 642 070. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!

OMSCHRIJVING

Geurverspreider HABIT SD2000 WIFI | Geurmachine met bereik tot 2000 m3

De HABIT geurverspreider combineert stijlvol design en gebruiksgemak met een geavanceerde geurverspreiding technologie. Met de HABIT SD2000 WIFI geurverspreider kunt u eigenlijk niet mis gaan. De elegant vormgegeven HABIT SD2000 WIFI geurmachine biedt u maximale flexibiliteit. De geurmachine kan als losstaande geurverspreider gebruikt worden, maar ook als wand geursysteem of bevestigd worden aan een licht railsysteem aan het plafond. De HABIT SD2000 WIFI geurverspreider kan tevens aangesloten worden op uw centrale ventilatiekanaal als u dat wenst. De geur wordt verspreid vanaf de bovenkant van de geurverspreider of vanaf de zijkanten, maar net wat in uw situatie het beste is. De stille werking en het slanke design maakt deze geurmachine breed inzetbaar.

 

Met de HABIT SD2000 WIFI geurverspreider creëert u steeds weer de juiste ambiance. Met een ruime keuze uit meer dan 500 aroma's is er altijd wel een geur die bij u past. De HABIT SD2000 WIFI geurmachine heeft een capaciteit van maximaal 2000 m3 en is daarmee bij uitstek geschikt voor winkels, hotels, sportcentra en thuisgebruik. De HABIT SD2000 WIFI is, aangesloten op het WIFI netwerk, middels een mobiele app te bedienen.

 

Geurverspreider met koude verdamping geurverspreiding

De HABIT geurverspreider maakt gebruik van een unieke koude verdamping verstuivingstechnologie. Deze verstuiver technologie garandeert, in tegenstelling tot verdampings- of op gel gebaseerde technologieën, een constante geurintensiteit ongeacht de hoeveelheid geur die nog in het aroma reservoir zit. 

 

De gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie van de HABIT SD2000 WIFI geurverspreider zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit van elke geur gewaarborgd blijft tijdens het complete verstuivingsproces. In tegenstelling tot technologieën die gebruik maken van verwarming of verdamping van geuren zorgt koudelucht verstuiving  ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van de geur intact blijven en de integriteit en kwaliteit niet worden aangetast.

Lees meer over de koude verdamping geurverspreiding technologie >>

Geurverspreiding middels Flat-line verneveling technologie
 

Aroma's HABIT geurverspreiders

In de HABIT geurverspreiders gebruikt u een etherische olie of een aroma olie. Wij bieden een grote keuze aan aroma's die u in deze aroma verstuiver kunt gebruiken. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij de juiste geur. Onder aroma's vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke geur of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

U kunt ook een eigen signature geur laten ontwikkelen. Onze geurspecialisten gaan dan samen met u om tafel om een geur te ontwikkelen die past bij uw merk of uw product. Met een eigen geur kiest u voor maximale herkenbaarheid! Wij vertellen u er graag meer over.

 

Wellicht heeft u zelf al een geur en wilt u alleen een geurverspreider. Let dan wel op dat het gebruik van een eigen geur in één van onze geurverspreiders altijd op eigen risico is. Van onze eigen aroma's kunnen we garanderen dat deze geschikt zijn voor gebruik in onze geurmachines, maar andere geuren kunnen mogelijk een andere viscositeit hebben. Dit maakt verstuiving van de geur moeilijker met mogelijke verstopping van de geurmachine tot gevolg. 

Bekijk onze aroma's >>

 

Specificaties HABIT SD2000 geurverspreider

 • Afmetingen (BxDxH): 30 x 11 x 21,5 cm

 • Gewicht geurmachine: 2,2 kg

 • Aansluiting geursysteem: 100-240V 50/60Hz

 • Opgenomen vermogen: 12W

 • Geurcartridge: 1 x 1000ml

 • Bereik geurverspreider: maximaal 2000 m3

 • Volledig programmeerbaar

 • Installatie HABIT SD2000 geurverspreider: 
  Vrijstaand
  Wandbevestiging
  Aansluiting op HVAC kanaal

 • Te bedienen via een mobiele app via WIFI

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.