Home / Geurmarketing toepassingen / Geurmarketing (zakelijke) dienstverlening, geurverspreiding (zakelijke) dienstverlening

geurverspreiding dienstverlening, geurmarketing

Geurverspreiding dienstverlening: tevreden klanten

Finance en Banking is een concurrerende industrie waar het behoud van klanten zeer belangrijk is voor het succes van de spelers in deze sector. Een verbeterde beleving is een krachtige manier om klanten te behouden. Dit is waarom banken en andere dienstverleners steeds vaker geurmarketing toepassen in hun vestigingen om de klanttevredenheid te vergroten. Begeuren heeft tot doel een rustgevende sfeer te creëren voor gespannen klanten of om een uitnodigende omgeving te creëren.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Aroma Solutions brengt ruimtes tot leven door het verspreiden van geuren. Wachten in een rij kan een frustrerende bezigheid zijn en resulteert vaak in een negatieve ervaring. De juiste geur kan ervoor zorgen dat rijen en wachttijden korter lijken, waardoor klanten geneigd zijn hun ervaring positiever te beoordelen in een prettig ruikende omgeving.

Hogere klanttevredenheid scores dankzij geurmarketing

Geurmarketing kan zowel een inspirerende en comfortabele omgeving creëren als het niveau en de perceptie van de klantenservice doen laten toenemen. Hierdoor verlaten klanten de vestiging met een positieve en diepgaande indruk. 

Voordelen van geur in uw bank of kantoor

Klantenbehoud

Een positieve ervaring dankzij geur kan het klantenbehoud en daarmee het bedrijfsresultaat doen laten toenemen.
 

Klanttevredenheid

Dankzij het verspreiden van de juiste geur ervaren klanten dat ze korter in een bank aanwezig zijn of korter moeten wachten in de rij dan in werkelijkheid. De waardering voor de algehele klantenservice valt ook positiever uit.
 

Merkherkenning

Geurmarketing ondersteunt als geen ander middel uw meest waardevolle bezit, uw merk.

Benieuwd wat geurmarketing voor uw organisatie kan betekenen?

Wij adviseren u graag over de inzet van geurverspreiding in uw organisatie. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.