Home / Geurmarketing toepassingen / Geurmarketing hotel, geurverspreiding hotel

Geurmarketing hotel, geurverspreiding hotel, geur verspreiden hotel, hotel marketing

Geurverspreiding hotel: de perfecte ambiance

Voor de reiziger van vandaag zijn hotels en resorts bestemmingen op zich. Vanaf het moment dat gasten begroet worden bij de ingang willen ze zich speciaal en welkom voelen. Gasten zijn gesteld op de luxe en service die u biedt en kijken uit naar het prettige bekende gevoel tijdens hun volgende verblijf. Geurmarketing kan een belangrijke bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Als doorgewinterde hotelier laat u niets aan het toeval over. De indeling van de lobby, de inrichting, de muziek, alles met het doel een sfeer te creëeren die aansluit bij uw merk. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om met geurverspreiding in uw hotel een nog diepgaandere en langdurige indruk te creëeren voor uw gasten. Een die tot ver na het verblijf in het geheugen gegrift staat.

Creëer met geurmarketing een diepgaande en krachtige connectie met uw gasten

Zowel de beleving binnen uw hotel als uw merk kunnen versterkt worden dankzij geurmarketing. Uw gast zal zich snel prettig en ontspannen voelen. Creëer met geur die unieke ambiance die bij uw hotel of resort past. Van elegant, energiek, prettig, romantisch tot ontspannend. Het subtiel stimuleren van het ontbijt, lunch of brunch met onze professionele aroma's behoort ook tot de mogelijkheden. Denk aan de geur van versgemalen koffie of eetlustopwekkende geuren van chocolade of vanille. Met geur laat u een goede indruk achter bij uw gasten. U kunt er ook voor kiezen om een eigen signatuurgeur te laten ontwikkelen voor de ultieme merkherkenning. Met het verspreiden van de juiste geur creëert u een diepgaande connectie met uw gasten die zowel individueel als uniek is.

Aroma Solutions biedt een ruim assortiment van oplossingen aan, voor zowel kleinere ruimtes zoals de spa en fitness als grote lobbies of vergaderzalen. Het verspreiden van de gekozen geur kan zowel direct als via het ventilatie/airconditioningsysteem van een bepaalde ruimte gebeuren. Het begeuren van elke individuele hotelkamer is hiermee kinderspel geworden.

Referenties geurmarketing hotelwezen

Voor elk hotel, groot of klein kunnen wij de ideale geurmachine aanbieden.

Voordelen van geurverspreiding in uw hotel

Merkherkenning

Uw gewaardeerde gasten herinneren uw merk langduriger dankzij een signatuurgeur.
 

Langer verblijf & terugkeren

 

Onderzoeksgegevens laten zien dat de kracht van geur loyaliteit bevordert en klanten hierdoor eerder geneigd zijn terug te keren. Onderzoek toont aan dat bij gebruik van een aangename omgevingsgeur gasten een hotel gemiddeld een hoger cijfer geven én dat hun intentie om nogmaals in het hotel te verblijven met gemiddeld 40% stijgt.

Emotionele binding

Vanille laat het gevoel van comfort toenemen, bind uw gasten dankzij de kracht van geurmarketing.

Benieuwd wat geurmarketing voor uw hotel kan betekenen?

Wij adviseren u graag over de inzet van geur en geurmarketing binnen uw hotel. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.