Home / Geurmarketing toepassingen / Geurmarketing kantoor, geurverspreiding kantoor

geurverspreiding kantoor, concentratie verbeteren, productiviteit verbeteren

Geurverspreiding kantoor: verbeter concentratie

Een tevreden werknemer is een productieve werknemer en de werkomgeving speelt hierbij een grote rol. Een schone lucht zonder schadelijke stoffen of vervelende luchtjes is cruciaal voor de gezondheid, de veiligheid en het comfort van uw werknemers. Het draagt bij aan een inspirerende omgeving waar werknemers met minder stress beter kunnen presteren.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Verbeter de efficiëntie en concentratie

Geurmarketing onderzoek wijst uit dat werknemers die in een prettig geurende omgeving werken efficiënter werken en sneller geneigd zijn time-management strategieën toe te passen. Andere studies tonen aan dat er minder typefouten gemaakt worden als kantoormedewerkers worden blootgesteld aan de geur van lavendel en citroen. Studies hebben uitgewezen dat kantoormedewerkers 54% minder fouten maken als een citroengeur verspreid wordt. De typesnelheid en accuraatheid worden verder verbeterd als de geur van pepermunt wordt verspreid.

Geur kan zelfs helpen tegen de after lunch dip. Het is aangetoond dat het verspreiden van een lavendelgeur tijdens werkpauzes de prestaties na de pauze verbetert. Een frisse citroengeur tijdens vergaderingen en brainstorm sessies houdt mensen bij de les en zorgt voor actieve discussies. U kunt van deze kennis gebruik maken voor vergaderlocaties! 

Het verspreiden van de geur met inbouw geurverspreiders via het centrale ventilatiesysteem is de meest effectieve en efficiënte manier. Diverse kantoren, waaronder Trade Tracker, maken al gebruik van onze geurmachines.

Voordelen van geur in kantoren

Positieve omgeving

Het begeuren van een kantoorruimte creëert een positieve omgeving dankzij minder stress, minder moeheid, meer alertheid en betere prestaties onder de werknemers.
 

Hogere efficiëntie

Het verspreiden van een lavendelgeur tijdens pauzes verbetert de prestaties na de pauze.

Betere luchtkwaliteit

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het verspreiden van etherische oliën bacteriën in de lucht, virussen en schimmels elimineert.

Benieuwd wat geurmarketing voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij adviseren u graag over de inzet van geurverspreiding in uw kantoorruimte. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.