Home / Geurmarketing toepassingen / Geurmarketing restaurant, geurverspreiding restaurant

Geurverspreiding restaurant: de perfecte ambiance

Maak een goede eerste indruk op de gasten die over uw drempel stappen. Verwelkom ze met uitnodigende geuren bij uw entree. Wij adviseren te kiezen voor een subtiele ambiance geur die niet conflicteert met de etensgeuren in uw eetgelegenheid. Geurmarketing kan zo een belangrijke bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Zorg voor een ontspannen sfeer met geurmarketing

De vormgeving, decoratie, belichting, muziek, kleurgebruik in uw restaurant, brasserie, lunchroom of eetcafé is waarschijnlijk goed doordacht en perfect op elkaar afgestemd. Ook aan de klantvriendelijkheid zal het niet schorten. Maar er is nog een aspect waar u winst mee kunt behalen: geurmarketing! Zet geur op de juiste wijze in en zorg voor een ontspannen, gezellige sfeer. 

Scoor met geurmarketing hoog op klanttevredenheid

Het verspreiden van aangename geuren zorgt ervoor dat de waardering van uw gasten toeneemt. U kiest de geur die past bij uw zaak. Romantisch, stijlvol, elegant of juist informeel. Gasten zullen zich met de juiste geur op hun gemak voelen en langer blijven zitten. En dat is goed voor uw omzet! 

Uw gasten zullen zich de goede sfeer, service en heerlijke geur herinneren, met als gevolg dat ze eerder terug zullen komen. U weet zelf als geen ander hoe belangrijk tevreden klanten zijn met alle restaurant review sites op internet die uw zaak kunnen maken of breken. 

Voordelen van geurverspreiding in uw restaurant

Hogere waardering

Uw gewaardeerde gasten zullen de goede sfeer, service en heerlijke geur herinneren.
 

Langer verblijf & hogere omzet

Gasten voelen zich op hun gemak en blijven langer. Dat merkt u aan uw omzet.

Terugkerende klanten

Tevreden klanten kijken terug op een heerlijk avondje uit en zullen zeker terugkeren.

Benieuwd wat geurmarketing voor uw restaurant kan betekenen?

Wij adviseren u graag over de inzet van geur en geurmarketing binnen uw restaurant. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.