Home / Geurmarketing toepassingen / Geurmarketing sportcentra, geurverspreiding sportcentra

geurverspreiding sportcentra, geurmarketing, ontgeuren

Geurmarketing sportcentra: de pioniers

De pioniers van het vernevelen van geur in ruimtes is de sauna-, wellness- en fitnessbanche. Begin jaren 90 werd geurverspreiding voornamelijk probleemoplossend gebruikt: om ongewenste geuren te maskeren. Inmiddels wordt geurverspreiding veel berder ingezet en wint geurmarketing veel terrein binnen deze branche.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Geurmarketing: Onderscheid uzelf van uw concurrenten

Fitnessclubs vandaag de dag bieden meer dan alleen een locatie om fit te worden of te blijven. Het zijn vaak lifestyle clubs waar uw leden werken aan zelfvertrouwen, tevredenheid en gezondheid. Vriendelijke en ervaren medewerkers, professionele personal trainers, de nieuwste fitnessmachines en op maat gemaakte trainingsprogramma’s waren ooit gebieden waarop de top fitnessclubs zich onderscheidden. Vandaag de dag verwachten leden echter meer van u. Het toepassen van geurmarketing is dan de ultieme manier om u te onderscheiden van de concurrentie.

Ontspannen, inspireren en verfrissen met geurverspreiding

Door het verspreiden van een geur kan voor elke omgeving de juiste sfeer gecreëerd worden, of dit nu een ontspannende, inspirerende of verfrissende sfeer is. Nieuwe leden worden op hun gemak gesteld in een voor hen nieuwe omgeving, kleedkamers ruiken weer heerlijk schoon en in aerobicszalen hangt een inspirerende geur. Ook bij de bar kunt u met geurwerken om zo de consumptie van eten of drinken te stimuleren. Met een aangename geur in uw sauna turnt u deze ruimte om tot een heerlijke, ontspannende wellness ruimte. Door het toepassen van de laatste technologieën biedt u uw leden niet alleen een completere work out, maar ook een gezondere en schonere omgeving.

Specifiek voor de fitnessindustrie zijn er een aantal geuren die goed werken. Geuren als pepermunt en gember kunnen een positief effect hebben op de ademhaling, het uithoudingsvermogen en concentratie, terwijl andere geuren juist kalmerende eigenschappen hebben. Ga nog een stap verder en laat een eigen signatuurgeur ontwikkelen. Deze geur versterkt uw merk en imago en vormt de perfecte herkenning voor uw klanten.

 

Referenties geurmarketing sportcentra

Onze geuren en systemen worden al ingezet bij diverse sportscholen. Sluit u zich ook aan?

Voordelen van geur voor fitness clubs en sportcentra

Merkherkenning

Leden blijven terugkomen dankzij de aangename geur die ze associëren met uw merk.

Netheid

Kleedkamers hoeven niet te stinken, creëer een plezierige omgeving en de concurrentie heeft het nakijken.
 

Voel je herboren

Sauna’s en stoombaden met de geur van eucalyptus en pepermunt zorgen ervoor dat uw leden zich weer herboren voelen.

Geurmarketing in het nieuws

Lees onze artikelen over geurmarketing in sportcentra.

Benieuwd wat geurmarketing voor uw sportcentrum kan betekenen?

Wij adviseren u graag over de inzet van geurverspreiding in uw sportcentrum. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.