Home / Geurverspreiders / Huur geurmachines - professionele geurverspreiders huren

Huur geurmachines / geurverspreiders

Wenst u te ervaren hoe onze geurverspreiders de sfeer in bijvoorbeeld uw winkel, museum, zorg instelling of horeca gelegenheid kunnen beïnvloeden? En wat het effect is van geurmarketing op uw bezoeker of klant? Dat kan! U kunt onze geurmachines huren of leasen.

Korte termijn verhuur geurmachine

Voor de korte termijn verhuur stellen wij een aantal geurverspreiders ter beschikking. U kunt de huur gebruiken om te ervaren hoe geurmarketing op uw locatie werkt, maar u kunt de geurmachines ook huren voor een beurs of evenement. Afhankelijk van uw specifieke toepassing zullen wij u adviseren welke geurmachine u het beste kunt huren.

Lange termijn verhuur geurverspreider

In basis bieden wij onze professionele geursystemen aan in de vorm van een gebruiksovereenkomst inclusief aroma verbruik voor een onbezorgd gebruik. Dit heeft als voordeel dat het voor de gebruiker voordeliger is, de systemen een doorlopende garantie hebben en de systemen indien nodig worden onderhouden zonder dat u hiervoor een onderhoudscontract dient af te sluiten. Het wisselen c.q. bijvullen van geurcartridges is kinderlijk eenvoudig. Maakt u gebruik van één van onze natte systemen dan kunnen wij desgewenst en tegen meerkosten tevens een vulservice aanbieden.  

De gebruikstermijn is minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. Heeft u interesse in een geurmachine op basis van een gebruiksovereenkomst dan maken we voor u graag een voorstel op maat. Neem in dat geval contact met ons op. 

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Liever persoonlijk advies over de geschikte geurmachine?

Wilt u graag persoonlijk advies welke geurverspreider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op.