Home / Ontgeuren, nare geuren verwijderen, stankoverlast tegen gaan

Ontgeuren: Nare geuren verdrijven met geurverspreiders

Nare luchten als rooklucht, urine, zweetgeur, rioollucht, er zijn veel bedrijven en instellingen die er last van hebben. Denk aan zorginstellingen, cafés, discotheken, sportcentra, openbare ruimtes en vervoerders. Zelfs als u dagelijks goed schoonmaakt, kunnen penetrante geuren als urine door blijven dringen. Geurverspreiders met een frisse geur verdrijven nare geuren in en rond kleedkamers, liften, toiletruimtes en rookruimtes. Verspreiding van een frisse geur zorgt ervoor dat klanten en gasten de ruimtes ook als schoner ervaren. 

In zorginstellingen en verpleegtehuizen is de nare geur één van de belangrijkste storende factoren voor patiënten, bezoekers, medewerkers en bewoners. Met een inbouw geurverspreider kunt u in één keer een aangename geur verspreiden in de hele gang of vleugel en kunt u nare luchtjes verwijderen. Ook als u in uw restaurant of winkel last heeft van rioollucht die de eetlust van uw gasten bederft of de winkelervaring voor uw klanten verpest, dan kan de inzet van een professionele geurmachine uitkomst bieden om deze nare geuren te verwijderen. 

Luchtzuivering

Voor het continu verwijderen van geuren leveren wij zogenaamde sanitizers ofwel uchtzuiveraar in de vorm van een luchtreiniger zonder filters. Deze luchtreiniger maakt gebruik van door NASA ontwikkelde technologie die zeer effectief is tegen geuren, allergenen, schimmels en bacteriën. Onze Air Oasis systemen zijn uiterst compacte, energiezuinige luchtzuiveraars die geur continu geur verwijderen en de ruimte schoon aan doen voelen. U kunt deze systemen on-line via onze webshop www.habitatsolutions.eu bestellen.

 

Als u slechts af en toe geuroverlast heeft of slechts een beperkte ruimte wilt ontgeuren, kies dan voor één van onze sprays. Heeft u op grote schaal last van geuroverlast en wilt u doorlopend ontgeuren en tegeleijkertijd een aangename ambiance creëren, dan kunt u beter kiezen voor één van onze geurmachines. Vrijwel al onze aroma's zijn in staat nare geuren te verdrijven.   

Liever persoonlijk advies?

Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor advies op maat. 

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend! Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.