Home / Over Aroma Solutions

Over Aroma Solutions

Aromasolutions.eu is een site van Habitat Solutions, ontwerpers van een beter leefklimaat. Onze missie is het creëren van een schone en comfortabele leefomgeving in de breedste zin van het woord. Naast geurmarketing, bestaat ons assortiment onder andere uit luchtreinigers en luchtontvochtigers, waterfilter producten en waterkoelers, rookruimte oplossingen, as- en afvalbakken. 

Waarom kiest u voor Aroma Solutions?

Aroma Solutions levert het meest uitgebreide pakket geursystemen verkrijgbaar met als doel u het systeem aan te beiden dat het beste is voor uw specifieke situatie. Zo zullen wij u, afhankelijk van de toepassing en situatie u droge systemen of systemen op basis van een geur aroma adviseren of hybride oplossingen als dat voor u de beste keuze is. 

Keuze uit ruim 500 aroma’s

Aroma Solutions heeft een ruime keuze in aroma´s en geurverspreiders. Klik op aroma´s in het menu voor een impressie van onze geuren. Op onze site vindt u slechts een gedeelte van onze geuren. Staat uw aroma er niet bij of wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Ontwikkel uw eigen signatuurgeur

Wilt u geurmarketing nog een stap verder nemen? Laat dan uw eigen signatuur geur ontwikkelen. Om u nog verder te onderscheiden van de concurrentie kunnen onze professionele parfumisten uw eigen geur creëren. Speciaal ontwikkeld voor uw merk en exclusief door u te gebruiken.

Aroma Solutions is onderdeel van Habitat Solutions, ontwerpers van een beter leefklimaat. 

Habitat Solutions

Pesetastraat 80

2988 CN Ridderkerk

Tel: +31 (0)180 642070

Installatie & Service in eigen beheer

Onze geursystemen zijn eenvoudig te installeren en in te stellen. Uiteraard kunnen wij de installatie ook voor u verzorgen. Om service op locatie aan systemen te verrichten beschikken wij over een eigen service afdeling met een landelijke dekking. Wenst u een onderhoudscontract af te sluiten dan maken wij u graag een aanbieding op maat

Geurverspreiders voor elk budget

Wij bieden een ruim assortiment geurmachines. Zo hebben we een geursysteem voor elke branche en elk budget. 

Huur & koop

Het is bij ons mogelijk om onze geursystemen te huren, leasen of uiteraard direct aan te schaffen. U kiest voor de oplossing die het beste bij uw situatie pas.