Home / Geurverspreiders / Point of Sale geursystemen - Aropromo geurverspreider in uw  verkoopdisplay voor productpromotie met impact

Point of Sale geursystemen: geurmarketing maakt impact!

Een nieuw drankje, voedingsproduct, verzorgingsproduct of een nieuwe geur van uw schoonmaak middel? Zet geurmarketing in en versterk de promotie van uw product. Geurmarketing biedt als promotiemiddel maximale impact voor een fractie van de kosten van andere communicatiemiddelen.

 

Met onze point of sale geursystemen kunt u geur direct in uw verkoopdisplay inbouwen. Dankzij de drukknop biedt het point of sale geursysteem actieve interactie met uw doelgroep. Bekijk de opties en bepaal hoe geurmarketing in uw geval toegevoegde waarde kan bieden aan de promotie van uw producten.

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Bekroond Point of Sale geursysteem: product promotie met grote impact

Brandscnt point of sale geursystemen zijn een kostenefficiënte oplossing voor productpromotie met grote impact. Onze brandscent is niet voor niets het meest toegepaste 'Point of Sale' (POS) geursysteem die u in staat stelt om een product promotie campagne te ontwikkelen die werkelijk alle zintuigen aanspreekt. Met Brandscent geursystemen verwerkt u uw productgeur in uw product-display, verkoop display of billboard. U verleidt klanten via geur het product te beleven en te communiceren. Point of sale displays met geur werken aandacht verhogend en zijn ideaal voor het lanceren van nieuwe producten of speciale campagnes. Voor de Brandscent leveren wij een uitgebreide portfolio standaard geuren. Uiteraard is het ook mogelijk een geur op maat of uw eigen geur toe te passen in ons brandscent systeem. Brandscent systemen zorgen ervoor dat uw verkoopdisplay en daarmee uw product naar een hoger niveau wordt getild.

Geur stuurt ons op een stille, doortastende manier

Het is wetenschappelijk bewezen dat we ons reukvermogen niet uit kunnen schakelen. Geur staat in direct contact met onze emoties. Op een drukke beursvloer schreeuwen kleurrijke displays om de aandacht van de ogen en standwerkers werken met hun stem in op de oren. Geur trekt echter onbewust de aandacht. Waar klanten zich op een gegeven moment afsluiten voor beeld en geluid, is geur uw geheime wapen om uzelf werkelijk te onderscheiden van uw concurrenten. Geuren wekken gevoelens op die het verstand niet kan controleren. 

Onze reukzin werkt diepgaander en verfijnder dan elk ander zintuig doordat geurontvangers in de neus in directe verbinding staan met het gedeelte van de hersenen dat verantwoordelijk is voor het geheugen en emoties. Hierdoor wordt aangenomen dat onze reukzin maar liefst 75% van onze dagelijkse emoties beïnvloedt

Geurmarketing kan andere communicatie uitingen versterken. Door beeld, geluid en geurmarketing te combineren, stijgt de beleving van een klant met uw product of merk enorm. Lees meer over de voordelen van geurmarketing >>

Liever persoonlijk advies over het geschikte geursysteem?

Wilt u graag persoonlijk advies welke geurverspreider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op.