Bloemengeur wint in strijd tegen stank in liften bij RET


Fresia geur komt het best uit de test om de penetrante urinlucht in liften op metrostations te verbloemen.


De liften op de metrostations hadden vaak een onaangename urine geur ondanks dat deze één en soms zelfs twee keer per dag schoon gemaakt werden. Dit was ergernis nummer 1 van reizigers via de RET en het was dan hoog tijd voor de RET om actie te ondernemen om deze nare geur te verwijderen. Toen bleek dat eigenlijk nog geen enkele liftaanbieder hiervoor een oplossing biedt. In samenspraak met Aromasolutions is door de RET een eigen geursysteem ontwikkeld voor de liften die gebruik maakt van onze geuren.

Vervoerder RET heeft op elf metrostations getest met 5 verschillende geuren van Aromasolutions: fresia, lavendel, citrus, dennegeur en sinaasappel. De fresia bloemengeur is door de meeste lifgebruikers verkozen tot beste maskeerder. 120 liftgebruikers lieten dat weten. De RET is tevreden over de test en constateert dat een ruime meerderheid blij is met de toevoeging van geur in de lift. De RET zal ook in de toeokomstnara manieren blijven zoeken om de liftervaring zo prettig mogelijk te maken voor hun reizigers.

Klik hier voor het complete artikel in metronieuws

Geurverspreiding kan uitstekend ingezet worden om nare geuren te verwijderen. Lees ook: ontgeuren

#geurverspreidingopenbaarvervoer #ontgeuren #naregeurenverwijderen #geurverspreidingstation #geurverspreiding

Uitgelichte berichten
Volg ons

Schrijf in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van artikelen en nieuws over geurmarketing. Vul hieronder je mailadres in en klik op inschrijven.

Recente berichten