Even voorstellen..


Hallo allemaal, ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Frederique Jansen, 19 jaar oud, psychologie student en de schrijfster van deze blogs 😉. Bij mijn studie spreekt het stukje over geuren mij erg aan. Ik was me er totaal niet bewust van dat geur zo’n groot verband had met het brein. En dat het zo'n grote invloed heeft op je dagelijks leven. Natuurlijk heb ik alle geuren van habitat solutions geroken, sommige geuren vond ik heel lekker en andere geuren weer super vies.

Mijn favoriete geuren van habitat zijn Loulou Shoes, China tea, Abercrombie, Malibu Summer en Biscuit. De meest vieze geuren vind ik Old Canal, Poo, Urine en Old Amsterdam Cheese. Toen in deze geuren rook, werd ik gelijk misselijk. Ik ben heel erg benieuwd naar wat er nog meer te ontdekken valt over geur, dus ik zal de komende tijd veel verschillende weetjes, ervaringen, kennis en feitjes met jullie delen.

Tot snel :)

Uitgelichte berichten
Volg ons

Schrijf in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van artikelen en nieuws over geurmarketing. Vul hieronder je mailadres in en klik op inschrijven.

Recente berichten