Home / Geurverspreiders / Koop geurmachines / Spot begeuring met behulp van geur diffuser

Spot begeuring

Met spotbegeuring wordt bedoeld het heel gericht begeuren van (delen van) een ruimte met een aroma diffuser. Gerichte geurmarketing heeft een krachtig effect en is daarnaast de meest budgetvriendelijke manier van geurverspreiding. 

Gerichte geurmarketing, maximale impact

Met onze compacte geurdiffuser creëert u geurzones waar bezoekers of klanten in en uit lopen waardoor ze steeds opnieuw de geur waarnemen. Als u een hele winkel of ruimte van geur voorziet, loopt u het risico dat uw klanten de geur na verloop van tijd niet meer waar nemen omdat ze gewend raken aan de geur. Denk maar aan uw eigen parfum. Als u dagelijks hetzelfde geurtje gebruikt, ruikt u dat zelf niet meer. Mensen raken binnen zo'n 6 minuten gewend aan een geur. Gebruik geurdiffusers met een beperkte capaciteit om geuraccenten aan te brengen in uw ruimte. Met name in een winkel of supermarkt is spot begeuring de perfecte manier om met geur de aandacht te richten op acties of bepaalde producten. 

Met gerichte geurmarketing kunt u een optimaal resultaat behalen tegen relatief lage kosten. Gerichte geurmarketing heeft een positief effect op merkherkenning, retentie en klanttevredenheid.  

Geurzones creëren in showroom of warenhuis

Door juist niet in de hele winkel een geur te verspreiden, maar alleen in bepaalde delen creëert u geuraccenten die opvallen. Zo creëert u geurzones die steeds weer de zintuigen van uw bezoekers prikkelen. 

Plaats bijvoorbeeld een geurdiffuser bij de entree van uw winkel en bij de paskamers. Of plaats een geur diffuser met eigen geur per productgroep of categorie. In een warenhuis bijvoorbeeld een malibu geur bij de zonnebrillen, een ontspannende ambiancegeur bij de dames- en/of herenmode afdeling. Of denk aan de geur van chocolade bij de paaseitjes, de chocolade letters, kerst chocolaatjes of de valentijnsdisplay om de verkoop van deze producten te stimuleren. In een keukenshowroom of badkamer showroom kunt u een onderscheid maken tussen modern en klassiek met elk een eigen geur. Als u uw producten verkoopt via een shop-in-shop formule kunt u deze ook uitrusten met een geurverspreider en zo in een multi-brand store de aandacht voor uw merk vragen. Kortom, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! Wij vertellen u er graag meer over!

Advies op maat?

T: 0180-642070

Of neem contact op per mail:

Samen bepalen we welke geurverspreider en welk aroma voor u het meest geschikt is. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend!Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

Spot begeuring, chocolade geur om verkoop chocolade te stimuleren

Klik hieronder op de Spirit Pro geurdispenser voor meer informatie over deze geur diffuser

Liever persoonlijk advies over de geschikte geurdiffuser?

Bekijk onze geurverspreider keuzehulp om te bepalen welke geur diffuser voor u het beste is. Wilt u graag persoonlijk advies welk geursysteem het meest geschikt is voor uw ruimte? Neem dan contact met ons op.